Excite

Carice terug bij vriend?

In het programma Zomergasten liet Carice van Houten onlangs weten dat haar relatie met de Duitse acteur Sebastian Koch over was. Toch lijkt het hier niet om een definitief einde te gaan, zo laat de actrice weten.

Carice heeft aan RTL Boulevard laten weten dat ze gelooft dat zij en Sebastian erg belangrijk voor elkaar zijn en dat hun relatie niet per definitie voor altijd over is. ‘We moeten er alleen een andere vorm voor zien te vinden’, liet de mooie actrice weten. Het kan dus zijn dat Carice en Sebastian in de toekomst toch weer samen komen.

Koch en van Houten ontmoetten elkaar tijdens de opnames van ‘Zwartboek’, van Paul Verhoeven. Koch speelde in deze film een Duitse officier. Hoewel Koch in Duitsland woonde en van Houten vooral in Nederland en Amerika leefde en werkte, lukte het hen erg goed om hun langeafstandsrelatie levend te houden. De twee hadden uiteindelijk drie jaar een relatie voordat Carice op 16 augustus van dit jaar meldde dat het over was.

Wat precies de reden voor de breuk is, is nog niet duidelijk. Mogelijk heeft het met de drukke werkschema’s van de twee te maken: Zwartboek betekende voor Carice haar grote internationale doorbraak. Na deze film schitterde ze onder andere in Valkyrie, samen met Tom Cruise. Koch speelde na zijn rol in Zwartboek nog in de met een Oscar bekroonde film ‘Das Leben der Anderen’.

Afbeelding: ANP

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018