Excite

Carice van Houten scoort rol in Game of Thrones

Carice van Houten heeft een mooie rol gescoord in de populaire Amerikaanse tv serie Game of Thrones. Ze neemt hierin een van de belangrijkste rollen op zich, namelijk die van priesteres Melisandre. Dat personage komt voor het eerst voor in het tweede seizoen, dat op dit moment nog opgenomen moet worden. Voor Carice is de rol van priesteres een redelijk bekende; eerder speelde ze al in Black Death. Hierin speelde ze samen met Sean Bean, die in het eerste seizoen van Game of Thrones de hoofdrol speelde. Die werd echter in dat seizoen vermoord.

Game of Thrones wordt vanaf april bij HBO uitgezonden en is een middeleeuwse serie waarin zeven families strijden om de macht over het mythische Westeros. De serie is gebaseerd op de populaire fantasyboeken van George R. R. Martin. De serie bleek direct na de eerste aflevering al een hit te zijn en na dat succes gezien te hebben, bestelde HBO direct ook een tweede seizoen bij. Dat seizoen zal vanaf volgend jaar in de Verenigde Staten te zien zijn.

In Nederland is Game of Thrones nog niet op tv te zien geweest, maar mogelijk verandert dat nu Carice een rol in de serie heeft. Volgende maand zal begonnen worden met de opnames, die in Ierland plaatsvinden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020