Excite

Carla Bruni in film Woody Allen

Presidentsvrouw Carla Bruni gaat toch acteren in de nieuwste film van Woody Allen. De film, Midnight Paris, zal één scène vertonen met de vrouw van Sarkozy. De opnames van de film in Parijs zullen deze zomer beginnen.

Bruni zal met een aantal andere grote sterren spelen. Zo wist Woody Allen onder meer Adrien Brody, Marion Cotillard, Rachel McAdams en Owen Wilson te strikken. Met twee Oscar-winnaars en wee grote Hollywood-namen moet het zeker goed komen met deze nieuwe film.

Voor Bruni is dit een mooie kans om haar toch al indrukwekkende CV uit te breiden. De Italiaanse schone begon op negentienjarige leeftijd een carrière als model en was een jaar later al één van de meest succesvolle catwalkmodellen. Ze had relaties met onder meer Kevin Costner, Mick Jagger, Eric Clapton en Donald Trump. In 1998 liet ze de modewereld achter zich en stortte ze zich op een carrière in de muziek. Hoewel niet al haar albums het even goed deden, kwamen ze wel allemaal in de Vlaamse top tien terecht. In Nederland was men beduidend minder enthousiast, daar haalde slechts twee platen de top 50.

De laatste jaren is ze vooral bekend van haar huwelijk met de eerste man van Frankrijk, Nicolas Sarkozy. Ze werden voor het eerst samen gespot in december 2007 en traden krap twee maanden later al in het huwelijksbootje.

Afbeelding: Flickr account Santi LLobet

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020