Excite

Carla Bruni is te links voor de Fransen

Natuurlijk is Iers het meest sexy accent van de wereld op dit moment. Maar niet als Carla Bruni Frans spreekt. We kunnen al niet al te best Frans, maar als Bruni begint te praten horen we alleen maar verleidelijke taal. Deze prachtige vrouw is de echtgenote van de Franse president Sarkozy en hem is vriendelijk verzocht om haar de mond te laten houden. Jawel, Bruni mag niet te veel meer praten.

Dat komt omdat Carla Bruni zich nogal links uitlaat als het om politiek gaat. Te links, voor de liberale bondgenoten van Sarkozy. Daarom hebben ze hem verzocht zijn vrouw in toom te houden. Sarkozy heeft beloofd te zorgen dat Carla Bruni alleen nog over onschuldige dingen praat en niet meer over politiek. Anders worden zijn rechtse vrienden bang dat ze hem teveel beïnvloed met haar zwoele linkse tongval.

Carla Bruni is het om het even. Wel over politiek babbelen, niet over politiek babbelen, het maakt haar niet uit. Ze is verliefd en dat is ze. Overigens staat haar vriendje Sarkozy momenteel slechter in de peilingen dan ooit. Zo populair als tijdens zijn verkiezing in 2007 is hij allang niet meer. Momenteel steunt maar 39 procent van de Franse kiezers de president van de republiek. Ondanks de aanwezigheid van Carla Bruni, dus dat wil wat zeggen.

Afbeelding: Funkyandfair.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020