Excite

Carla Bruni praat teveel over seks

Het vereist een bepaalde waardigheid, presidentsvrouw zijn. Dat geldt in de Verenigde Staten en dat geldt ook in Frankrijk. Met Carla Bruni hebben de Fransen een prachtige vrouw als eega van hun leider, een voormalig model dat klasse en stijl uit kan stralen. Dat weet Nicolas Sarkozy en dat weten de Fransen. Maar wat wel naar is voor met name Bruni zelf, is dat haar verleden haar nog steeds achtervolgt. Regelmatig duiken er pikante foto's en hete geruchten op over Bruni. En nu ook een televisie-uitzending met hele sexy uitspraken. Dat gebruiken diverse mensen nu tegen haar.

Op de videosite Vimeo is een film opgedoken met de titel 'In the tube with Carla'. De film werd onmiddellijk een gigantische internethit. 27 minuten lang is te zien hoe de Franse presidentsvrouw in het allerlei talen allerlei hele pikante en hitsige uitspraken doet. Dat slaat uiteraard wel aan. Zo zegt Bruni zaken als 'je windt me op', 'hou je van m'n borsten' en weet ze in het Duits te vragen of men een vinger in haar gat wil steken. Ze doet dit tijdens een Engels programma, Eurotrash, uit 1996 en haalt de zinnen uit een boek met diverse seksuitspraken in allerlei talen. Het ex-model legt uit dat ze dat nodig heeft, omdat ze als model met nogal wat nationaliteiten het bed deelt.

De video is inmiddels van Vimeo verwijderd. Regisseur Thomas Cazals meldt dat op zijn website. De officiele verklaring is dat met de video de algemene voorwaarden zijn overschreden van de videosite. Maar uiteraard vermoeden de meeste mensen dat Carla Bruni flink de druk heeft opgevoerd om de beelden te verwijderen. Ze schijnt er van geschrokken te zijn. De presidentsvrouw hanteert nu een veel rustigere en meer ingetogen levensstijl. Maar goed, met een leven als ex-model zal er voorlopig nog veel meer van dit soort feitjes en weetjes uit haar verleden blijven opduiken. Dat hoort er nu eenmaal bij.

Afbeelding: ilcannocchiale.it

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021