Excite

‘Carla Bruni verwacht jongen’

Carla Bruni, de vrouw van de Franse president Sarkozy, zou in verwachting zijn van een jongen. Dit is bevestigd door een goede vriend van Sarkozy. De zwangerschap werd onlangs al per ongeluk verraden door de vader van de president.

Bruni heeft al een 9-jaar oude zoon, met Raphaël Enthoven. Sarkozy heeft ook al drie zoons, twee uit zijn eerste huwelijk en een uit zijn tweede huwelijk. Dat laatste huwelijk liep in hetzelfde jaar op de klippen dat Bruni en Sarkozy elkaar ontmoetten. Dit zou het eerste kind worden van het koppel.

Dat het baby’tje een jongetje zou worden, werd aan een Belgische krant verteld door Jacques Séguéla. Die heeft het stel destijds in 2007 aan elkaar voorgesteld. Hij vertelde in 2009 ook al over de eerste ontmoeting van de twee, die hij beschreef als een ‘onverwacht spel van verleiding tussen twee wilde dieren’. Een aantal weken later trouwden de twee met elkaar.

De vader van Sarkozy vertelde eerder al dat de twee een kind verwachten, maar hij zei dat ze niet wilden weten of het een jongetje of een meisje werd. Hij dacht zelf dat het een meisje zou worden, dat er net zo mooi uit zou zien als Carla. Critici denken dat de zwangerschap deels gepland is om de kansen op herverkiezing te vergroten; vaak heeft een zwangerschap een positieve invloed op populariteit bij het volk.

Afbeelding: Flickr account Guillaume Paumier

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021