Excite

Carla Bruni zwanger?

Er gingen al langer geruchten dat Carla Bruni zwanger is van haar man, Nicolas Sarkozy. Die geruchten worden nu nog eens verder aangewakkerd, nu Sarkozy gefotografeerd is terwijl hij beschermend zijn hand over de buik van zijn vrouw houdt. Zou het dan toch waar zijn?

Bruni en Sarkozy werden gefotografeerd tijdens hun vakantie aan de Rivièra, waar ze heerlijk tot rust kwamen nadat Sarkozy een aantal weken eerder plotseling in elkaar zakte tijdens zijn dagelijkse joggingtrip.

Carla Bruni heeft al een zoontje van haar ex en heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze ook graag een kind zou willen met haar huidige man. Sarkozy heeft al drie kinderen uit een eerder huwelijk en lijkt ook niet afwijzend te staan tegenover een nieuwe telg.

Het zwanger worden zal echter niet zo makkelijk meer gaan als eerst; Bruni is inmiddels 41 jaar oud en zelf begrijpt ze dat dit ook een aantal moeilijkheden met zich meebrengt. Mocht ze toch zwanger zijn of worden, dan vindt ze dat in ieder geval heerlijk.

Het presidentiële paar is inmiddels al ruim anderhalf jaar getrouwd en een kind zou een mooie bekroning van hun huwelijk zijn. De drukke agenda’s van de twee zouden echter ook even gemakkelijk roet in het eten kunnen gooien. Woordvoerders wilden nog niets kwijt over een eventuele zwangerschap van Bruni. Voorlopig lijkt er nog niets zichtbaar, dus zullen we toch echt nog een paar maanden moeten wachten tot we hier meer duidelijkheid over krijgen!

Afbeelding: Flickr account guillamepaumier

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020