Excite

'Carla Bruni zwanger van een tweeling'

De Franse president Nicolas Sarkozy gaat drukke tijden tegemoet. Als de geruchten waar zijn, mag hij straks naast het runnen van het land ook nog eens flink wat luiers gaan verschonen. Zijn vrouw Carla Bruni zou namelijk zwanger zijn van een tweeling. De mooie Française houdt zelf de kaken stijf op elkaar.

Toch weet het Franse tijdschrift Voici het honderd procent zeker: de voormalig zangeres en sekssymbool is zwanger. Ook Le Parisien gaat er prat op dat er iets aan de hand is. "Wanneer er camera’s in de buurt zijn, dan bedekt Bruni haar buik met een sjaal. En als journalisten er ‘off the record’ naar vragen, dan ontkent ze de geruchten niet," zo meldt het magazine, tegelijkertijd het principe van ‘off the record’ schendend.

De 43-jarige Bruni vertelt zelf helemaal niets over haar privéleven. Maar toch weten bronnen zeker dat Bruni en de dertien jaar oudere Sarkozy zich straks de trotse ouders van een tweeling mogen noemen.

Bruni is de derde vrouw van de Franse president. Met zijn eerste vrouw kreeg hij twee kinderen, die inmiddels de twintig al ruimschoots gepasseerd zijn. Met zijn tweede vrouw, Cécilia Ciganer-Albéniz, kreeg hij in 1997 een zoon. Mocht er inderdaad een tweeling komen, dan kunnen ze dus met recht nakomertjes genoemd worden.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018