Excite

Carlo Boszhard wil nieuwe comedy serie

Carlo Boszhard ziet een nieuwe comedyserie wel zitten. Dit vertelde hij maandagmorgen bij KoffieMAX. De presentator zou op het moment proberen om de rechten van een bestaande comedy in bezit te krijgen. Als dat hem zou lukken, dan is hij – naar eigen zeggen – een van de gelukkigste mensen op aarde.

Het verkrijgen van de rechten van die serie en het spelen van een rol erin, is iets dat al heel erg lang op het verlanglijstje staat. Als alles doorgaat, dan zal natuurlijk ook Irene Moors een rol mogen spelen. Een andere waarschijnlijk kandidaat is Chantal Janzen.

Carlo ziet zichzelf wel als een soort Linda de Mol en zou maar wat graag in haar voetsporen treden. Linda heeft natuurlijk een enorm succes weten te maken van de door haar geschreven serie Gooische Vrouwen. Carlo ziet een dergelijk succes ook wel zitten.

Zolang hij de serie nog niet heeft, is hij wel druk met de voorbereidingen. Als hij straks nog vaker op tv komt, wil hij natuurlijk wel wat slanker ogen. Daarom is hij druk bezig met afvallen. Inmiddels is hij al vijf kilo afgevallen dankzij een bizar apparaat dat hij via een tv-spotje gekocht had. Carlo heeft in ieder geval geen personal trainer meer nodig!

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018