Excite

Carmen Kool naakt in de Playboy

Carmen Kool is een prachtige vrouw. Dat is inmiddels officieel gemaakt. Kool werd namelijk in 2008 uitgeroepen tot Miss Nederland. Een prachtige titel, want daarmee ben je dus de mooiste vrouw van de Lage Landen. En wordt je ambassadrice van het Jeugdsportfonds. Tevens mag je meedoen aan de Miss World verkiezingen een jaar later. Alleen Carmen Kool kan dit alles weer op haar, overigens schitterende, buik schrijven. Ze ging namelijk bloot in de Playboy.

Van te voren wist Carmen Kool waar ze aan begon, toen ze haar kleren uittrok voor een fotoreportage in de Playboy. De foto's laten in ieder geval niets aan de verbeelding over. De Miss World organisatie begint onmiddellijk te stotteren. Een reportage in de Playboy strookt namelijk totaal niet met de uitgangspunten waar Miss World voor staat. Niet zo heel verwonderlijk dan ook dat Miss World afstand doet van alles wat met Carmen Kool te maken heeft.

Carmen Kool zelf blijft er vrij nuchter over. Zij hoopt dat mensen begrijpen waarom ze het gedaan heeft en wist van te voren al dat de organisatie van Miss World zou gaan mekkeren. Deze organisatie roept Carmen Kool op het geld dat ze verdiend heeft met de reportage te doneren aan het Jeugdsportfonds, als een goedmakertje. Carmen Kool vindt echter dat ze niets heeft om zich voor te schamen. En dat is absoluut een feit.

Afbeelding: Flickr, BodogGirl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018