Excite

Caro Emerald beste zangeres volgens 3FM luisteraars

Caro Emerald heeft de 3FM Award voor beste zangeres gewonnen. Meer dan een half miljoen mensen brachten hun stem uit voor de awards en zij wist deze prestigieuze prijs in de wacht te slepen. Ze won bovendien ook de award voor het beste album.

Natuurlijk waren er nog veel meer prijswinnaars. De Jeugd van Tegenwoordig ging er vandoor met de award voor beste artiest hiphop en beste single. Go Back To The Zoo werd verkozen tot allerbeste band en ging ook door voor beste rockartiest. Guus Meeuwis scoorde de award voor beste zanger en Anouk werd beste live act. Krystl mocht de award voor beste nieuwkomer mee naar huis nemen.

Dit jaar werd de zevende editie van de 3FM Awards gehouden en er werden prijzen uitgereikt in twaalf categorieën. De awards werden uitgereikt tijdens een liveshow, die onder meer door dj Giel Beelen gepresenteerd werd. De show werd door 3FM en de VARA uitgezonden. Natuurlijk was er ook ruimte voor optredens; het publiek in de Amsterdamse Gashouder kon onder meer genieten van optredens van Jacqueline Govaert en Laura Jansen.

Vorig jaar was Caro Emerald ook een van de grote winnaars van het evenement. Toen won ze de Serious Talent Award en de Schaal van Rigter. Vorig jaar wonnen ook Kane, Guus Meeuwis en Anouk prijzen.

Afbeelding: Flickr account Gus Hertzog

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019