Excite

Castaignos in Milaan onthaald door Sneijder

Luc Castaignos gaat op zeer korte termijn een contract tekenen bij Internazionale, daar lijkt geen twijfel meer over. De jonge Rotterdammer arriveerde deze week in de modestad en werd van het vliegveld gehaald door sterspeler en landgenoot Wesley Sneijder.

Direct nadat de 18-jarige aanvaller het vliegtuig uitstapte moest hij de pers, die in grote getale waren komen opdagen, te woord staan. Castaignos oogde ontspannen en beantwoordde geduldig alle vragen. Veel vragen werden in het Engels gesteld maar daarvan leek de Rotterdammer niet onder de indruk. Op de vraag of ook Manchester United interesse had getoond antwoordde hij nonchalant: 'I don't know.'

Na de pers tevreden te hebben gesteld schudde Castaignos de hand van de technisch directeur van Inter, Marco Branco. Daarna volgde een ontmoeting met Wesley Sneijder. De Oranje-international heette zijn jonge landgenoot uitgebreid welkom bij de Italiaans kampioen en tevens houder van de Champions League.

Hoe snel Luc Castaignos een basisplaats zal veroveren in de equipe van coach Leonardo moeten we afwachten. Wereldsterren als Samuel Eto'o en Diego Milito speel je natuurlijk niet zomaar uit de basis. Bovendien staat er nog een contingent talenten te trappelen. Het wordt hard werken, weet ook vader Castaignos, maar hij vertrouwt op de intenties van Inter: 'Ze pikken er niet zomaar twintig spelers uit en kijken dan wie er wel of niet slaagt. Ze hebben echt een route uitgestippeld voor Luc,' zei hij tegen het AD.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020