Excite

Catfight Madonna en Lady GaGa!

Lady GaGa, vooral bekend van Just Dance en Pokerface, wordt door velen al de Princess of Pop genoemd. Bij de Queen of Pop, Madonna, valt dit niet altijd in even goede aarde. Eerder liet Madonna al weten dat ze geen idee had wie Lady GaGa was. Vandaag werd dit nog eens benadrukt, toen Lady GaGa en Madonna hun gevecht live op TV uitvochten. Tenminste, zo leek het...

Het begon allemaal redelijk onschuldig: Lady GaGa zong een nummer tijdens een nep-muziekshow en Madonna begon met haar mee te dansen. Al snel probeerden de twee blondines elkaar af te troeven, wat uiteindelijk leidde tot een ware catfight. Zelfs als host Kenan Thompson de twee op de bank laat zitten en er zelf tussenin plaatsneemt, lijkt dit nog niet genoeg te zijn om de twee te laten stoppen met vechten.

Natuurlijk ging het hier om een act en niet om een echte vechtpartij. Inmiddels is Madonna namelijk een behoorlijk grote fan geworden van Lady GaGa, die ook door haar dochter Lourdes erg gewaardeerd wordt. Lady GaGa heeft op haar beurt weer enorm veel respect voor Madonna en vindt dat de twee zangeressen behoorlijk wat overeenkomsten hebben.

Zo zijn beide vrouwen Italiaans-Amerikaans, zijn ze allebei begonnen in de underground-scene van New York en zijn ze beiden beroemd geworden toen ze hun haar blond verfden. Zowel Madonna als Stefani Germanotta – zoals GaGa in werkelijkheid heet – zijn van nature donkerharig.

Afbeelding: NBC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020