Excite

Catherine Zeta-Jones opgenomen in kliniek

Dat ook film- en televisiesterren wel eens last hebben van psychische problemen, dat bewijst Charlie Sheen op dit moment met verve. Catherine Zeta-Jones doet het iets minder rumoerig, maar ook zij heeft ze op het moment niet allemaal op een rijtje. De mooie actrice wordt behandeld voor een manisch-depressieve stoornis.

Zeta-Jones heeft zich bij een kliniek gemeld, nadat ze een flinke burn-out heeft gehad. Dat is ook niet zo raar gezien haar privéleven. Haar man Michael Douglas vocht het afgelopen jaar namelijk tegen keelkanker. Na intensieve behandelingen gaat het inmiddels weer goed met hem, maar het heeft een zware wissel op zijn vrouw getrokken.

De actrice, bekend van onder andere Entrapmenten Zorro, is opgenomen in de Silver Hills kliniek in de staat Connecticut. Haar woordvoerder bevestigde dat ze zich had gemeld bij de kliniek. "Na de stress van het afgelopen jaar heeft Catherine besloten om zich hier te laten behandelen voor haar stoornis."

Volgens de woordvoerder zal ze er niet lang zitten. "Ze voelt zich goed en kijkt ernaar uit om volgende week te beginnen aan een tweetal nieuwe films."

Het is te hopen voor Zeta-Jones dat het inderdaad weer goed met haar gaat en dat ze haar carrière weer kan oppakken. In betere tijden won ze een Oscar voor haar rol in Chicago.

Afbeelding: Flickr, gebruiker callingmonsta

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020