Excite

Catherine Zeta-Jones zegt buitenlandse afspraken af

Catherine Zeta-Jones wil geen minuut meer in het buitenland zijn, terwijl haar man Michael Douglas nog lijdt aan keelkanker. Vorige week moest de actrice nog verplicht naar Engeland en die reis viel haar zo zwaar, dat ze nu probeert al haar afspraken in het buitenland af te zeggen.

Volgens een vriend van het echtpaar draait Catherine’s leven op het moment alleen maar om Michael en haar kinderen en wil ze geen seconde meer van hen gescheiden zijn. Ook zou ze zelf inmiddels ook een echt emotioneel wrak zijn. Het was wat dat betreft dan ook alleen maar goed dat haar ouders mee waren gegaan naar Engeland. Zij konden hun dochter ook steunen toen ze vrijdag weer in New York aan kwam.

Michael Douglas blijft tot nu toe erg optimistisch over zijn ziekte. Hij wordt nog steeds behandeld, maar het lijkt erop dat de behandelingen goed aanslaan. Zijn positieve houding zou zowel Catherine als de kinderen helpen om er iets beter mee om te gaan. Of de acteur er echter helemaal bovenop gaat komen is nog steeds niet duidelijk.

Catherine zal in ieder geval nog een flinke kluif hebben aan het afzeggen van al haar afspraken, want binnenkort zou ze voor haar werk naar China moeten. Ze hoopt echter dat ze er, in verband met haar situatie, onderuit kan komen.

Afbeelding: Flickr account World Economic Forum

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021