Excite

CBS wil Charlie Sheen terug

Met de kennis van nu zou je kunnen zeggen dat Charlie Sheen altijd wel een beetje een rare vogel is geweest. Maar de laatste maanden haalt hij wel erg rare fratsen uit. De drugs lijken hun invloed op de acteur gehad te hebben, want hij neemt zowel in de echte wereld als op Twitter geen blad meer voor de mond. Door zijn werkgever, de Amerikaanse zender CBS, werd Sheen dan ook de laan uitgestuurd. Maar nu lijkt CBS met hangende pootjes achter de acteur aan te gaan.

Eind februari werd duidelijk dat er geen verdere opnames zouden komen voor de komedieserie ‘Two and a Half Men’. Hoofdrolspeler Sheen vond het nodig om zich uiterst beledigend uit te laten over de producent van de serie, Chuck Lorre. Die besloot de acteur daarop te ontslaan.

Maar goed, ook in de wereld van de televisie gaat alles uiteindelijk om geld. De topman van CBS, Les Moonves, zou inmiddels hemel en aarde willen bewegen om Sheen weer aan boord te krijgen. ‘Moonves zou de show weer op de buis willen hebben, en hij heeft daar veel voor over. Hij meent dat sommigen mensen gewoon moeten vergeven en vergeten,’ aldus goed ingelichte bronnen tegenover Radar Online.

Voordat de opnames geannuleerd werden, was ‘Two and a Half Men’ één van de best bekeken komedieseries van Amerika. CBS zou een grote klapper kunnen maken als ze Sheen, die inmiddels een ware cultstatus heeft bereikt, terug kunnen krijgen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker ssoossay

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020