Excite

Céline Dion was in verwachting van drieling

Vorige week zaterdag beviel Céline Dion van een gezonde tweeling. Toch verliep haar zwangerschap niet helemaal zoals gepland. Dion was namelijk eigenlijk in verwachting van een drieling, zo onthulde de Canadese zangeres tijdens een interview met een Frans-Canadese zender.

Het derde kindje van de zangeres is al vrij vroeg in de zwangerschap overleden. Al vijf dagen nadat Céline en haar man René Angelil te horen kregen dat er een drieling op komst was, stierf het derde kindje.

De twee andere jongetjes kwamen echter helemaal gezond ter wereld via een keizersnee. Afgelopen weekend kregen ze hun namen: Eddy en Nelson. Eddy is vernoemd naar Eddy Marnay, de vroegere producer van de zangeres, terwijl Nelson zijn naam dankt aan voormalig president van Zuid-Afrika, Nelson Mandela.

Céline en René hebben al een zoon: na zeven jaar huwelijk kregen ze een zoon, René-Charles. René en Céline zijn in 1994 getrouwd. Ze kenden elkaar toen al behoorlijk lang; op haar 12e werd Céline al door haar moeder in contact gebracht met de toen 38-jarige manager. René heeft ook al kinderen bij zijn eerste vrouw, Manon Kirouac.

Céline zal nu weer even een korte pauze nemen, maar gaat daarna weer hard aan het werk. Nadat ze enige tijd gestopt is met zingen om bij haar man te zijn, die getroffen werd door keelkanker, heeft ze nu weer nieuwe overeenkomsten getekend met Ceasar’s Palace in Las Vegas.

Afbeelding: Flickr, gebruiker jsmjr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020