Excite

Channing Tatum is meest sexy man

Channing tatum is uitgeroepen tot de meest sexy man van 2012. De verkiezing werd georganiseerd door het Amerikaanse tijdschrift People. De acteur is het bekendst door zijn recente rol als stripper in de film Magic Mike, maar ook in 21 Jump Street had Tatum een rol.

Mannelijker stripper

Channing Tatum was naar eigen zeggen stomverbaasd over zijn nieuwe titel. "Mijn eerste gedachte was: jullie houden me voor de gek." De 32-jarige acteur smolt eerder dit jaar heel wat vrouwenharten als Magic Mike. Channing Tatum en zijn collega's Matthew McConaughey, Joe Manganiello, Matt Bomer en Alex Pettyfer gaan in Magic Mike meerdere keren uit de kleren als mannelijke strippers. De jury van de jaarlijkse verkiezing had dus alle gelegenheid om het lichaam van Channing Tatum goed te beoordelen.

Honden wassen

De vrouw van Channing, Jenna Dewan hoorde het nieuws van haar man toen hij net een vies karweitje had afgerond. "Ik heb het Jenna pas verteld nadat we in bad waren geweest om onze honden te wassen, die erg vies waren. Sindsdien noemt ze me 'meest sexy man ter aarde.' En hoe kan je dat haar kwalijk nemen?"

Kinderwens

Hoewel de verkiezing tot meest sexy man van 2012 natuurlijk een grote eer is, houdt Channing zich bezig met hele andere dingen. De acteur heeft namelijk een grote kinderwens. "Ik ben er klaar voor en zij volgens mij ook. Het eerste getal dat in me opkomt is drie, maar als we met één gezond kind kunnen beginnen, zien we daarna wel verder."

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020