Excite

Chantal Janzen heeft spijt van opmerking over Fatima

Chantal Janzen heeft spijt van een opmerking die ze inmiddels drie jaar geleden maakte aan het adres van Fatima Moreira de Melo. De hockeyster, die tegenwoordig vaker op televisie te zien is al pokeraar, bracht tijdens het Televizier-Ring Gala een muzikale ode aan de sport. En echt soepel ging dat niet.

Het optreden van Fatima was ronduit slecht. Chantal Janzen presenteerde het Televizier-Ring Gala en legde meteen de vinger op de zere plek. Nadat de Fatima uitgezongen was, zei Chantal Janzen: "Wat kan ze hockeyen hè, die meid?" Bedoeld of onbedoeld, de blonde actrice zette Fatima Moreira de Melo daarmee natuurlijk geweldig voor schut.

En daar heeft ze erg veel spijt van. "Als ik had geweten hoeveel spot zij daardoor over zich heen zou krijgen, had ik na haar zangoptreden nooit geroepen dat ze zo goed kan hockeyen," vertelt ze in een interview met De Telegraaf. "Ik ben dan wel pittig, maar heb een klein hartje."

Overigens lijkt de lucht tussen de vrouwen inmiddels wel geklaard: "Laatst stapte ze in een cafeetje op me af en gaf me een hand. Dat vond ik heel stoer van haar. We hebben zand over de affaire gegooid. Dit is dus het laatste wat ik erover zeg," zo doet Chantal Janzen de zaak af.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020