Excite

Charlie Sheen beheerst woede in nieuwe sitcom

De Amerikaanse acteur Charlie Sheen, die eerder dit jaar in opspraak raakte vanwege zijn woelige privé leven en werd ontslagen uit de televisie hit Two and a Half Men, gaat nu een nieuwe serie maken over een man die zijn driftbuien onder controle probeert te houden.

De serie zal geïnspireerd zijn op de film Anger Management uit 2003, waarin een jongeman (Adam Sandler) in therapie gaat bij een psychiater (Jack Nicholson) om zijn woedeaanvallen onder controle te leren houden.

‘Ik heb gekozen voor Anger Management omdat het een goed concept heeft, aldus Charlie Sheen, ‘zelfs al lijkt het een uitdaging voor mij om iemand te vertolken die serieuze problemen heeft om zijn woede onder controle te houden.’

Sheen, die een geschiedenis kent van verscheidene verslavingen en meerdere keren van echtelijk geweld werd beschuldigd, werd vorig jaar ontslagen bij Two and a Half Men nadat hij de producent meerdere malen had beledigd.

Anger Management producent Joe Roth is verheugd over zijn samenwerking met de geplaagde acteur. ‘Charlie heeft ongelooflijk veel talent en hij blijft de belangrijkste man op het gebied van televisie sitcoms. Ik ben heel blij met onze nieuwe samenwerking.’

Anger Management is nog niet verbonden aan een netwerk en ook andere namen van acteurs zijn nog niet bekend gemaakt. De serie moet in het najaar op de buis verschijnen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020