Excite

Charlie Sheen betaalde belasting Lindsay Lohan

Charlie Sheen staat niet direct bekend als grote weldoener, maar een goede daad is ook hem niet vreemd. De acteur heeft Lindsay Lohan 100.000 dollar gegeven. Met dat geld kon Lindsay een deel van haar belastingschuld aflossen. Dat vertellen verschillende bronnen aan TMZ. De twee acteurs zijn volgens insiders zeer goede vrienden geworden op de set van Scary Movie 5, waar zowel Lohan als Sheen een rol in speelt.

Goede vrienden

De opnames van Scary Movie 5 waren afgelopen september. Volgens showbizzsite TMX klikte het erg tussen Charlie Sheen en Lindsay Lohan. Zowel op de set als in de vrije momenten waren de twee goede vrienden. Bij een van hun vele gesprekken zou de belastingschuld van Lindsay ter sprake zijn gekomen.

Vrijgevigheid

Charlie Sheen aarzelde geen moment en bood Lindsay Lohan direct hulp aan met haar geldproblemen. Lindsay Lohan accepteerde het aanbod niet meteen. Ze weigerde het geld aan te nemen, maar veranderde later toch van mening. Blijkbaar had Lindsay het bedrag toch heel hard nodig. Volgens een insider was Lindsay zeer onder de indruk van de vrijgevigheid van haar collega.

Cheque

Het geld van de 47-acteur werd via een cheque opgestuurd naar de manager van Lindsay Lohan. Met de 100.000 dollar kan Lindsay ongeveer de helft van haar belastingschuld aflossen. Er staat nu nog 133.904 dollar open bij de staat.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020