Excite

Charlie Sheen boekt succes met Anger Management

De nieuwe comedyserie Anger Management is donderdag zeer succesvol van start gegaan op de Amerikaanse buis. Volgende diverse Amerikaanse media keken er ongeveer 5,5 miljoen mensen naar de eerste aflevering die te zien was op de kabelzender FX. Deze zender haalt normaal bij lange na niet zoveel kijkers. Volgens FX is Anger Management de best bekeken première van en comedyserie op een betaalzender. Sheen versloeg in ieder geval de talkshow van Russell Brand op dezelfde zender.

Bijzondere therapeut

De serie Anger Management is vrij gebaseerd op de gelijknamige film uit 2003, waar onder andere Jack Nicholson en Adam Sandler aan mee werkten. Een therapeut veroorzaakt chaos in het leven van zijn patiënten door het gebruik van onconventionele methoden. Voor de eerste uitzending was al bekend dat Anger Management een tweede seizoen zou krijgen. De sitcom zal in Nederland binnenkort op Comedy Central te zien zijn.

Two and a Half Men

Charlie Sheen werd vorig jaar ontslagen door de producent van de serie Two and a Half Men, vanwege zijn roerige privéleven. De acteur kampte met alcohol- en drugsproblemen. Sheen werkte toen al acht seizoenen mee aan de comedyserie. De vervanger van Charlie Sheen werd gevonden in Ashton Kutcher. De eerste aflevering van Two and a Half Men trok overigens ruim achttien miljoen kijkers in 2003. Sindsdien is het kijkersaantal nooit onder de tien miljoen gedoken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020