Excite

Charlie Sheen doorstaat drugstest

Wie Charlie Sheen in de afgelopen weken gezien of gehoord heeft, zal ongetwijfeld denken dat hij onder invloed is. Dat zou kunnen, maar het zijn in ieder geval geen drugs of alcohol. Charlie en ex Brook Mueller moesten drugstest ondergaan in verband met de voogdij over hun kinderen en Charlie heeft de test glansrijk doorstaan.

De tests werden op 11 maart uitgevoerd en hieruit zou blijken dat Charlie geen drugs of alcohol gebruikt had in de afgelopen tijd. Of dit ook voor Brooke geldt, is niet bekend gemaakt. Vader Martin Sheen heeft wel een verklaring voor het vreemde gedrag, als het dan niet van drugs of drank komt. Hij meent dat zijn zoon gek aan het worden is en dat hij door zijn jarenlange drugsgebruik emotioneel stil is komen te staan.

Nu hij weer nuchter is, is hij eigenlijk op het niveau waar hij was toen hij verslaafd raakte. Aangezien Charlie al enige tijd onder invloed is, ligt dit niveau niet heel erg hoog. Voor zijn carrière maakt het blijkbaar niet uit, want zender CBS zou hem weer terug willen hebben in de show Two and a Half Men. Het bizarre gedrag van de acteur zullen ze dan achter zich laten. CBS is weer in onderhandeling met Warner Bros over een terugkeer van Charlie. Warner Bros ontsloeg de acteur enige tijd geleden vanwege zijn vreemde gedrag.

Afbeelding: Flickr, gebruiker eroc

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018