Excite

Charlie Sheen flopt in Detroit

Charlie Sheen kan een carrière in zijn eigen one-man-show maar beter uit zijn hoofd zetten. De Two and a half Men-acteur trad afgelopen week voor het eerst op met zijn ‘godinnen’ in Detroit, maar werd na een aanvankelijk hartelijk welkom van het podium gehoond.

Het optreden in Detroit was het begin van de My Violent Torpedo of Truth/Defeat Is Not an Option tour. Veel van de bezoekers hadden verwacht dat het ook grappig zou zijn, maar de acteur zou alleen maar een hoop onzin hebben verkocht. Nadat bezoekers zelfs begonnen te roepen dat ze hun geld terug wilden, ging Sheen wat sneller naar het einde van de show toe. Aan geld terug deed hij niet: "Jullie geld heb ik toch al!," riep hij naar het boze publiek.

Sheen kondigde aan het begin al aan dat de avond een experiment zou worden en dat leek in de praktijk te betekenen dat hij niet echt een structuur had in wat hij wilde zeggen. Een groot deel van de avond werd dan ook gevuld met onsamenhangende verhalen en vooraf gemaakte video’s die op een groot scherp vertoond werden.

Het publiek was nog lekker gemaakt met een gepland optreden van Snoop Dogg, maar ’s avonds bleek dat de gasten het moesten doen met een video van de zanger. De meet & greet met Sheen kon uiteindelijk ook niet doorgaan, maar de mensen die daarvoor betaald hadden, kregen hun geld wél terug.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018