Excite

Charlie Sheen maakt uitspraken handelsmerk

Charlie Sheen wil een aantal van zijn uitspraken registreren als handelsmerk. Het gaat dan onder meer om de uitspraken ‘Duh, Winning’, ‘Vatican Assassin’, ‘Tiger Blood’ en ‘Rock Star From Mars’.

Uit de aanvraagpapieren blijkt dat Charlie direct voor de volle mep gaat: de termen moeten beschermd worden tegen gebruik op alle materialen. Dit geldt dus voor drankjes, snoep en spelletjes, maar ook gokmachines en zelfs beha’s. De aanvragen zijn tussen 19 en 22 maart ingediend via Hyro-gliff. Het bedrijf heeft ook patent aangevraagd op de naam van Charlie Sheen en zijn handtekening. Ook is een aanvraag ingediend ter bescherming van ‘Sober Valley Lodge’, de koosnaam voor zijn huis, en ‘Sheen’s Goddesses’, de naam voor zijn vriendinnen.

Zodra de bescherming wordt toegekend, zal Sheen bekend maken waar de handelsmerken voor gebruikt gaan worden.

Sheen heeft er overigens weer een bekende fan bij. Miley Cyrus heeft laten weten dat ze weer terug is gekeerd op Twitter en dat haar terugkeer twee redenen heeft: haar fans en Charlie Sheen. Bovendien twittert ze dat hij haar alles heeft geleerd over ‘Winning’ en dat ze het jammer vindt dat hij niet aanwezig kon zijn bij een etentje. Sheen reageert enthousiast en laat weten dat hij altijd fan is geweest van Miley.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020