Excite

Charlie Sheen officieel gescheiden

De twee waren al even uit elkaar, maar nu is het ook officieel: het huwelijk tussen Charlie Sheen en Brooke Mueller is voorbij. De twee waren drie jaar getrouwd. Mueller komt er in de scheiding niet slecht vooraf; ze krijgt $55.000 dollar alimentatie in de maand. En dat is nog niet alles!

Naast die maandelijkse uitkering krijgt ze ook ineens ruim $750.000 en een miljoen dollar. Het miljoen is voor haar aandeel in het huis dat ze samen bewoonden. Volgens de documenten van de rechtbank zou Sheen tenminste evenveel moeten betalen voor zijn tweeling Bob en Max, als hij doet voor Sam en Lola, de twee dochters die hij bij Denise Richards heeft.

Vorige maand deed Sheen nog een poging om zelf de voogdij over de twee jongens te krijgen, maar dat lukte niet. De bestaande overeenkomst, waarin Sheen en Mueller de voogdij delen, wordt daarom in stand gehouden. Sheen gebruikte de terugval van Mueller om zijn gelijk te krijgen, maar de rechter gaf aan dat hij ook niet erg gerustgesteld was door de uitingen van Sheen, die eerder al eens duidelijk maakte dat hij ook regelmatig drugs gebruikte.

Hoewel Sheen zijn goedbetaalde baan als acteur in de serie Two and a Half Men verloren heeft, weet hij nog aardig wat geld binnen te halen met zijn ‘Torpedo of Truth’-tournee.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020