Excite

Charlie Sheen sekspop binnen dag uitverkocht

Charlie Sheen is niet alleen populair op het podium of op tv, maar ook in bed. Een speciale sekspop die naar zijn gelijkenis gemaakt werd, was binnen een dag tijd uitverkocht.

In tegenstelling tot veel van de andere ondernemingen rondom Sheen, was dit iets waar hij zelf niet achter zat. Ook heeft de acteur producent Pipedream Products geen toestemming gegeven voor het uitbrengen van de pop. Dat weerhield hen er niet van om een mooie doos te maken met daarop een cartoon van Sheen, samen met een foto’s van talloze naakte dames.

Het bijschrift roept alle vrouwen op om een leuk feestje te bouwen met deze ‘radicale rockster van Mars’ en belooft hen dat de pop hun wereld op de kop zal zetten. ‘Crackhead Charlie’, zo heet de pop, wordt beschreven als een waanzinnige drug die iedereen bevredigt, pornogodin of niet.

Het feit dat Sheen geen toestemming heeft gegeven voor het uitbrengen van de pop maakt Pipedream Productions niet zoveel uit. Eerder dit jaar brachten ze ook al een sekspop van Miley Cyrus op de markt. Ook daarvoor was geen toestemming verkregen. Die pop was binnen twee dagen volledig uitverkocht. Mocht de fabrikant dan alsnog gedaagd worden, dan zijn die inkomsten – en bijbehorende publiciteit – tenminste binnen.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019