Excite

Charlie Sheen vernietigt Two and a Half Men-producent

Dat Charlie Sheen de weg kwijt is, hoeven we niet meer te zeggen. In een nieuw filmpje dat de acteur online heeft gezet, moet Two and a Half Men-producent Chuck Lorre het ontgelden. Sheen noemt hem onder andere een 'kleine worm' en 'achterlijke clown'.

Tot voor kort verdiende Charlie Sheen nog twee miljoen euro aan de serie van Chuck Lorre, maar na zijn overmatige alcohol- en drugsgebruik wankelde de relatie tussen producent en acteur. Toen Sheen de makers van Two and a Half Men publiekelijk te kijk zette, was de maat vol en werd de acteur ontslagen.

Zijn tirade is nogal warrig, maar doet bij vlagen denken aan heroïsche toespraken uit het verleden. Dat komt met name door het taalgebruik van Sheen. Hij verklaart de oorlog aan televisieproducenten en vergelijkt de gang van zaken met 'hoogverraad': "De weegschaal van gerechtigheid bevindt zich in een radicale wanorde. We moeten dit kinderachtige onrecht verslaan." Of hij zelf weet wat hij zegt, is maar de vraag.

Na een aantal simpele maar beledigende woordspelingen op de naam Chuck Lorre beschuldigt hij de producent nog van zelfhaat en een afkeer van vrouwen. Ondertussen probeert Lorre zijn show Two and a Half Men te redden. Het gerucht gaat dat Rob Lowe de rol van Charlie Sheen gaat overnemen. Opvallend genoeg speelde diezelfde Rob Lowe ook in West Wing, een serie over een fictieve Amerikaanse president gespeeld door de vader van Charlie; Martin Sheen.

Afbeelding: Ustream WYTV

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020