Excite

Charlie Sheen vond neergeschoten ex ‘opwindend’

Tijdens zijn theatershow My Violent Torpedo of Truth heeft Charlie Sheen zijn publiek weer behoorlijk weten te shockeren door te vertellen dat hij het erg opwindend vond om te zien hoe zijn toenmalige vriendin Kelly Preston na een schietincident onder het bloed zat.

Kelly en Charlie hadden in 1990 een relatie, maar gingen in datzelfde jaar uit elkaar nadat zich een schietincident voordeed, waarbij zij aan haar arm en haar benen gewond raakte. Hoewel nooit helemaal duidelijk is geworden hoe het incident zich voor had kunnen doen, ging men er algemeen vanuit dat Sheen haar neergeschoten had.

Sheen kwam tijdens zijn theatershow echter met een heel andere versie op de proppen. Hij gaf aan dat hij op de bewuste ochtend koffie aan het zetten was en ineens een flinke knal hoorde. Hij dacht direct dat Kelly zelfmoord had gepleegd en dat ze hem de schuld zouden geven. Toen hij ging kijken waar het geluid vandaan kwam, zag hij Kelly halfnaakt op de trap liggen. Terwijl hij dacht dat het er behoorlijk sexy uitzag, vroeg hij wat er was gebeurd. Het enige wat Kelly zei was dat het pistool was afgegaan.

Even later bleek dat toen Kelly de broek van Sheen van de badkamervloer wilde rapen, zijn revolver uit zijn zak gleed en afging. De kogel zou af zijn geketst op de toiletpot en een stukje van die pot zorgde ervoor dat Kelly gewond raakte.

Afbeelding: Flickr account eroc

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020