Excite

Charlie Sheen wil Mila Kunis

Charlie Sheen heeft aangegeven dat hij Mila Kunis wil. De actrice schitterde in de film Black Swan en heeft de aandacht van de acteur getrokken. Charlie Sheen zegt dat hij haar tot zijn Godin wilt maken. Of Mila Kunis dat zelf ook zo ziet zitten…?

Charlie heeft in ieder geval genoeg plannen om Mila Kunis te veroveren. Zo wil hij via haar Facebook-pagina geregeld laten weten hoe leuk hij haar vindt. Ook heeft hij al ideeën hoe hij Mila Kunis tot zijn Godin kan maken. Hij zal alles kopen wat zij leuk vindt, zelfs wanneer het een heel pakhuis vol is. Hij zou het zelfs geen enkel probleem vinden wanneer Mila zijn huis plundert. Zelfs dat is volgens de acteur een win-winsituatie.

Het lijkt gelukkig wat beter te gaan met Charlie Sheen. Hij is duidelijk tot over zijn oren verliefd en ook zijn eigen show lijkt eindelijk een succes te worden. Het was zijn vierde optreden toen hij een staande ovatie kreeg. Dat was hem nog niet eerder gelukt. Volgens een woordvoerder leek Charlie veel meer rust op het podium uit te stralen.

De acteur is veelvuldig in het nieuws geweest, nadat hij werd ontslagen uit de serie Two and a Half Man. Of hij nog terugkomt bij de serie is nog niet bekend, maar de producer hoopt er wel op.

Afbeelding: Flickr account nickslide

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020