Excite

Charlie Sheen zet Twitter-record neer

Charlie Sheen is er in geslaagd in 25 uur en 17 minuten maar liefst een miljoen volgers op Twitter te krijgen. Hij heeft hiermee een nieuw record neergezet, dat bevestigd is door het Guinness Book of World Records.

Sheen deed het niet alleen, maar met de hulp van een klein bedrijf dat ervoor zorgde dat Sheen een ‘verified account’ kreeg. Vervolgens kreeg Charlie een spoedcursus over hoe Twitter werkt en binnen no time wist zowel de wereldpers als honderdduizenden fans hem te vinden.

Sheen heeft al aangegeven dat hij hoopt dat hij geld kan verdienen met Twitter, want door het stoppen van Two and a Half Men heeft hij op het moment geen baan meer. Hoewel zich nog geen merken hebben gemeld die met Sheen willen werken, is dit volgens kenners slechts een kwestie van tijd.

De 45-jarige acteur is de laatste tijd veel in het nieuws geweest vanwege zijn nogal roerige privé-leven. Nadat hij scheidde van Denise Richards, met wie hij twee dochtertjes heeft, legde hij het aan met een vriendin van Paris Hilton, die vervolgens een tweeling van hem kreeg. Zij vroeg deze week nog een contactverbod tegen de acteur aan, maar Sheen meldde op Twitter dat hij een deal met haar heeft kunnen maken. Inmiddels zou hij een relatie hebben met een tweeling.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018