Excite

Charlie Sheens’ godinnen gaan mee op tour

Charlie Sheen moet weer geld verdienen en dat doet hij tijdens een speciale tour. Voor de nodige mental support gaan zijn godinnen, Bree Olson en Natalie Kenly mee. Sheen zal zijn show My Violent Torpedo of Truth op verschillende locaties in het land opvoeren. Waarschijnlijk met succes, want de eerste twee shows waren al binnen enkele minuten uitverkocht.

Volgens een Amerikaanse roddelwebsite zullen de dames Sheen volgen in een privé-vliegtuig waarmee ze van stad tot stad vliegen. Ook zullen ze bij hem in de hotelkamer verblijven. Het is niet de bedoeling dat ze ook in de show voorkomen.

Fans van Sheen kunnen op dit moment nog kans maken op VIP tickets voor zijn eerste show in Detroit. zijn een meet and greet, een uitnodiging voor zijn after party en reis- en verblijfskosten inbegrepen. Ook heeft Sheen al aangegeven dat hij voor elk verkochte ticket een dollar doneert aan het Rode Kruis, ten behoeve van de slachtoffers in Japan.

Hoewel Sheen inmiddels bij het publiek populairder is dan ooit, gaat het in zijn privé-leven niet echt heel goed. Hij mocht bijvoorbeeld niet aanwezig zijn op de verjaardag van zijn kind en ook de goede overeenkomst met Brooke Mueller lijkt naar de knoppen te zijn. Zowel zij als Denise Richards doen hun best hun kinderen zo min mogelijk met Sheen in aanraking te laten komen.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021