Excite

Chelsy Davy en prins Harry zijn uit elkaar

Chelsy Davy is een heel leuk en knap 23-jarig blond meisje uit Zimbabwe. Zo zie je ze niet vaak. Maar deze week veranderde de verkering van de Britse prins Harry haar status op Facebook in ‘single’. Daaruit concludeerde de altijd oplettende paparazzi dat Chelsy en Harry uit elkaar zijn.

Wel of geen ruzie?

Er wordt in Engeland flink gespeculeerd over de reden van het breuk. Volgens het koninklijk huis in Groot-Brittannië is het tweetal zonder ruzie uit elkaar gegaan. Volgens andere bronnen niet. Drie weken geleden ging het stel nog romantisch op vakantie in Mauritius. Leuk, zo’n tropisch eiland, maar de relatie redden deed het niet. Prins Harry schijnt namelijk nogal van een borrel te houden en Chelsy Davy weer wat minder van een dronken prins Harry. Dit wordt gezien als één van de redenen van de breuk.

Mooie vrouwen en grote geweren

De mooie Davy was tevens niet blij met de levensstijl van de prins. Harry is namelijk militair en dat slokt nogal wat tijd op. Chelsy Davy had geen zin om het grootste gedeelte van de tijd zonder haar prins te zitten. Ook schijnt prins Harry behoorlijk met andere vrouwen te flirten, wat ook nooit erg goed is voor een relatie. Maar goed, Chelsy Davy moet natuurlijk wel begrijpen dat hij prins Harry is. Hij krijgt ook nogal wat aandacht. Ze mag in ieder geval blij zijn dat de prins niet haar slaapkamer insluipt om haar met messteken om het leven te brengen, zoals eerder deze maand een Brit deed toen hij er achter kwam dat zijn vriendin haar Facebook-status had veranderd in ‘single’. Dat had pas echt een koninklijk drama geweest.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020