Excite

Cheryl Cole dol op zichzelf

Cheryl Cole is verkozen tot meest sexy vrouw op aarde en is het helemaal eens met die titel. Ze is namelijk dol op wie ze is en is bovendien blij met wat ze tot nu toe allemaal bereikt hebt. Vorig jaar werd ze door de lezers van het blad FHM ook al gekozen tot meest sexy vrouw.

Wel geeft Cheryl aan dat ze niet zo schoon is als ze lijkt. Thuis schudt ze namelijk alle glamour van zich af en loopt ze overdag gerust nog urenlang rond in de pyjama waarin ze geslapen heeft. Volgens de zangeres staat ze daarom zelfs bekend als een beetje vies.

Over het algemeen heeft de zangeres – die er overigens altijd piekfijn uit ziet – niet zoveel met tutten en heeft ze ook een hekel aan fotoshoots. Daarvoor wordt ze namelijk de hele dag in de watten gelegd en dat is niets voor haar.

Cole, die op het moment niet alleen scoort als jurylid bij X Factor, maar ook met haar hit Fight for this Love, is blij met wat ze tot nu toe bereikt heeft, en heeft geen speciale doelen om voor haar 30e te bereiken. Alles wat ze ooit wilde doen heeft ze nu al gedaan en alles wat nu nog komt zou een prachtige bonus zijn.

Cheryl Cole werd bekend met haar groep Girls Aloud en haar huwelijk met voetballer Ashley Cole. Nadat bleek dat die laatste haar een aantal keer bedrogen had, kon ze rekenen op veel sympathie.

Afbeelding: Flickr account wonker

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021