Excite

Cheryl Cole heeft malaria

Cheryl Cole stortte begin deze week in tijdens een fotoshoot. Hoewel het er in de eerste instantie op leek dat de zangeres vooral oververmoeid was, bleek na onderzoek dat ze tijdens haar trip naar Tanzania malaria had opgelopen. Ze zal nog even onder behandeling blijven.

Cheryl heeft zich, nadat haar aanstaande scheiding van voetballer Ashley Cole bekend werd, volledig op haar werk gestort. De Britse zangeres is jurylid bij de Britse variant van X Factor en heeft daarnaast een eigen album uitgebracht, met daarop onder meer de hits Fight for this Love en Three Words. Het laatste nummer zingt ze samen met Will. I. Am van de Black Eyed Peas.

In die periode zou ze ongeveer 18 uur per dag hebben gewerkt, zonder onderbreking. Ze kwam al haar afspraken na en nam nooit even pauze. Dit had er al toe geleid dat haar vrienden zich ernstig zorgen maakten over haar gezondheid.

Nu zal Cheryl het even rustig aan moeten doen, want de dokters zullen haar voor malaria moeten behandelen. Voor Cheryl is deze break misschien wel even goed en gelukkig hoeft ze haar ziekte niet alleen te doorstaan: tijdens haar periode in de Verenigde Staten ontmoette ze danser Derek Hough en hoewel de twee niet willen bevestigen een setje te zijn, zijn ze wel onafscheidelijk, dus hoe dan ook: steun kan hij haar voldoende bieden.

Afbeelding: Flickr account pputz2001

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020