Excite

Cheryl Cole krijgt miljoen voor ontslag

Cheryl Cole werd vorige week ontslagen als jurylid bij de Amerikaanse versie van X Factor, maar aan de contractuele verplichtingen wordt op een nette manier voldaan. De Britse zangeres krijgt een vergoeding van 1,2 miljoen pond mee. Dit bedrag had zij ook ontvangen als zij het seizoen had afgemaakt.

Cole moest vertrekken bij de Amerikaanse X Factor, omdat zij niet goed zou liggen bij collega-jurylid Paula Abdul en bovendien last zou hebben van heimwee. De 27-jarige Cole wordt achter de jurytafel waarschijnlijk vervangen door Nicole Scherzinger, de leadzangeres van de Britse meidenformatie Pussy Cat Dolls. Het nieuwe seizoen van de Amerikaanse X Factor komt in september op de buis.

Hoewel Abdul niet zal treuren om het vertrek van Cole, baalt juryvoorzitter Simon Cowell wel om het ontslag van zijn landgenote. "Simon heeft voor haar gevochten," zo laat een vriend van Cowell weten. "Het heeft hem maanden gekost om haar erbij te halen en hij voelt zich nu enorm rot, maar uiteindelijk beslist het televisienetwerk. Ze hadden gewoon het idee dat het niet werkte."

Cole keert mogelijk terug in de Britse X Factor, waar zij eerder in de jury zat. "Het publiek houdt van haar," zegt het Britse jurylid Louis Walsh. "Ze is briljant in de show. Ze is grappig. Ik wil haar terug. Kom alsjeblieft terug Cheryl."

Afbeelding: Flickr, gebruiker crazydutchpunk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020