Excite

Cheryl Cole krijgt miljoenencontract

De muzikale carrière van Cheryl Cole heeft een nieuw hoogtepunt bereikt. De zangeres zou op het punt staan om een contract voor zeven miljoen euro te tekenen. Platenmaatschappij Universal zet hoog in en verwacht dat ze met Cheryl ook in de VS hits kunnen scoren. Voor dit geld moet Cheryl twee albums maken.

Het voorstel komt niet uit de lucht vallen. Aan collega-jurylid Simon Cowell en rapper Will.i.am heeft Cheryl twee goede vrienden gehad, die een behoorlijk goed woordje voor haar zouden hebben gedaan. Will.i.am, frontman van de Black Eyed Peas, zit zelf ook bij Universal en heeft zijn gevoelens voor Cheryl nog nooit onder stoelen of banken gestoken.

Voor Cheryl is dit in ieder geval een mooie opsteker. Na haar nare scheiding van vreemdganger Ashley Cole bleek ze ook nog een zeer ernstige vorm van malaria te hebben. Haar nieuwe vriend Derek Hough heeft wat dat betreft haar leven gered, aldus de zangeres zelf. Hij wilde per se dat ze een bloedtest liet doen toen ze zich niet goed voelde. Cheryl wilde dit eerst niet doen, maar gaf toch toe. Toen bleek dat ze nog 24 uur voor de behandeling had. Als ze 24 uur later was geweest, dan was er niets meer aan te doen geweest.

Cheryl zit op het moment nog in de jury van X Factor en lijkt een stap naar de Verenigde Staten te overwegen.

Afbeelding: flickr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021