Excite

Cheryl Cole ontdekt spirituele kant

2010 is een heftig jaar geweest voor Cheryl Cole. Aan de ene kant heeft ze met haar eigen hitsingles en jurylidschap bij X Factor ontzettend veel roem en geld vergaard, aan de andere kant raakte ze haar man en bijna haar leven kwijt. Nu lijkt het erop dat Cheryl al die zaken in balans probeert te brengen door zich meer in het geloof te verdiepen. Ze weet niet niet precies op welk geloof ze zich zal richten.

Voor veel mensen werd Cheryl Cole pas echt bekend toen bleek dat haar man, voetballer Ashley Cole, haar bedrogen had. Vervolgens scoorde Cheryl een hit met onder meer Fight For This Love en nam ze plaats in het jurybankje bij X Factor. Ze was hard op weg Europa’s lieveling te worden, toen het noodlot toesloeg: ze kreeg malaria.

Die ziekte heeft er volgens Cheryl voor gezorgd dat ze veel meer verbinding maakt met haar spirituele kant en dat ze zich tot hogere machten richt om antwoorden te krijgen en te begrijpen welke kant ze op moet. Hoewel ze nog niet helemaal zeker weet welk geloof het beste bij haar past, neigt ze vooral naar het christelijke geloof.

Cheryl is deels kerkelijk opgevoed. De moeder van de 27-jarige zangeres ging regelmatig naar de kerk. Ook Derek Hough, met wie ze inmiddels een diepe vriendschap ontwikkeld heeft, is gelovig, hij is mormoon. Vriend Will.I.Am is eveneens zeer gelovig.

Afbeelding: Excite.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020