Excite

Cheryl Cole zwanger van Ashley?

Ashley en Cheryl Cole zijn maar een raar stel. Even leek het er op dat de breuk voorgoed was, toen Cheryl erachter kwam dat Ashley meermaals bij andere vrouwen in bed was beland. Maar toch lijkt de liefde nog niet helemaal over. Sterker nog, als de geruchten waar zijn dan is Cheryl inmiddels zwanger van de voetballer. En dat word je over het algemeen niet van iemand die je nooit weer wilt zien.

Volgens de Telegraaf is het kindje nog erg gewenst ook. Cheryl zou namelijk dolblij zijn met haar zwangerschap. Overigens is het erg raar dat de Telegraaf al weet van de hoed en de rand, terwijl het in de Engelse media angstvallig stil blijft.

Een bron heeft de krant echter verteld dat Cheryl alweer vijf weken zwanger zou zijn. Volgens de bron kan het niet anders zijn dat Ashley de vader is. Ook de toekomstige papa ziet een kindje erg zitten en de twee worden dan ook alleen nog maar met elkaar gezien. "Niet dat hij als een hondje achter haar aanloopt, maar hij masseert haar rug en voeten. Hij slooft zich echt uit," aldus de geheimzinnige bron.

Als de geruchten waarheid zijn, dan wordt het het eerste kindje voor de 30-jarige voetballer van Chelsea en de 28-jarige zangeres.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021