Excite

Chinese jongen doet bijna perfect Whitney Houston na

Inmiddels is het concept van de talentenjacht op televisie tot de verste uitstreken van de aarde uitgewaaierd. Het is namelijk leuk om mensen met talent te zien, maar het is net zo leuk om mensen zonder talent te bekijken. Leedvermaak is tenslotte het leukste vermaak. Dat hebben de Chinezen intussen ook door. Daar is men ook gestart met diverse talentenshows. Tijdens een zo'n talentenshow werd een verbazingwekkende performance neergezet, die de middelmaat ver oversteeg. Men spreek nu wereldwijd over de nieuwe Susan Boyle. Dat wil wat zeggen over de impact.

In Nederland is men in de ban van de X-Factor. Niet alleen het programma, maar ook het feit dat je de x-factor moet hebben om succes te hebben als popartiest. Maar de beste zangers en zangeressen hebben niet per se die x-factor. Dat bewees Susan Boyle tijdens haar auditie in Engeland en dat bewijst deze Chinese jongen. Hij moet het opnemen tegen een hip gekleed meisje, terwijl hij zelf de uitstraling heeft van, tja, hoe kun je het omschrijven, van een dikke Chinees. Niet beledigend bedoeld, het is wat het is.

De Chinese jongen doet een vertolking van het nummer 'I will always love you' van Whitney Houston. De jongen is bijna het tegenovergestelde van deze diva. Hij heeft weinig uitstraling, een kapsel waar je verdrietig van wordt en doet waarschijnlijk een stuk minder drugs. Maar wat hij wel gemeen heeft met Whitney Houston, is een stem als een nachtegaaltje. Zelfs de hoge noten van het lastige nummer haalt hij met speels gemak. Wat maar weer eens het oude gezegde bewijst: je kunt denken dat je ergens goed in bent, maar er zal altijd een Chinees zijn die er beter in is. Respect, applaus en optredens op alle podia ter wereld gewenst aan dit talent!

Afbeelding: Flickr, visual.dichotomy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020