Excite

Chirurg bouwt perfecte vrouw voor zichzelf

Er zijn al films over gemaakt en elke puber met een beetje photoshop skills heeft het al eens geprobeerd: de perfecte vrouw maken. Qua uiterlijk dan. De Berlijnse chirurg Reza Vossough (48) heeft deze fantasie werkelijkheid gemaakt. In 2005 zag hij zijn vrouw Cany voor het eerst. Hij vond haar lelijk, maar zag potentie. Daarom wilde hij met haar trouwen, op voorwaarde dat hij haar mocht verbouwen.

We zijn bijna vijf jaar verder en Cany is in principe af. In totaal ging ze maar liefst acht keer onder het mes. Dat kostte 30.000 euro, maar dan heeft Reza ook wel wat. Haar wangen, dijen en borsten werden onder handen genomen. Ook heeft Reza gesneden in haar gezicht, om haar ogen aan te passen. Cany ging van een A-cup naar een F-cup. Doet Reza toch leuk.

Voor die vergroting was anderhalve kilo siliconen nodig, die in haar borsten gespoten werd. Reza Vossough is blij met zijn kunstwerk. Logisch, hij heeft zijn vrouw helemaal zelf mogen pimpen. Hij zei dat het voelde alsof hij een beetje God was. Cany zelf vindt het allemaal prima. Zij is blij met haar man en zijn scalpel hoort daarbij. En die borsten zijn dan mooi meegenomen.

Afbeelding: Flickr account tdhedengren

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020