Excite

Chris Brown aangeklaagd voor mishandeling

De R&B zanger Chris Brown is officieel aangeklaagd voor mishandeling en bedreiging van zijn vriendin Rihanna. Brown wordt ervan verdacht dat hij de zangeres heeft geslagen en in het oor heeft gebeten. Daarnaast zou hij Rihanna hebben geprobeerd te wurgen en haar met de dood bedreigd hebben.

Chris Brown moest zich donderdag bij de rechter melden voor de mishandeling die ongeveer een maand geleden plaatsvond. Zijn advocaat nam geen verweer namens de zanger. Dit zal gebeuren op 6 april, dan is de eerstvolgende hoorzitting van de zaak.

Zangeres Rihanna was niet aanwezig bij de rechtszaak. Ze werd wel vertegenwoordigd door haar advocaat, Donald Etra. Op het verzoek van de advocaat verordonneerde de rechter Chris Brown om niet in de buurt van Rihanna te komen tot de volgende zitting. Dit is gebruikelijk bij zaken die met mishandeling te maken hebben. De artiesten zouden na het incident uit elkaar zijn gegaan, maar inmiddels wel weer bij elkaar zijn.

Chris Brown gaf zichzelf aan bij de politie, enkele uren voor zijn optreden bij de Grammy Awards. Hij meldde zich omdat bleek dat hij werd gezocht wegens mishandeling van een vrouw in een auto. Het blijkt dat Chris Brown Rihanna aanviel nadat zij erachter kwam dat hij smsjes in zijn mobiel had van een andere vrouw.

Chris Brown kan maximaal vier jaar celstraf krijgen als hij schuldig wordt bevonden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021