Excite

Chris Brown al feestend de gevangenis in

De Verenigde Staten is het land van bijzondere oplossingen voor de eigen wetten. Als je jonger bent dan 21, mag je niet in een club komen waar alcohol geschonken wordt. Maar dat mag weer wel, als je er komt optreden als rapper of zanger. Dat weet Chris Brown, maar toch is hij flink de fout ingegaan door dinsdagavond naar een club te gaan. Overigens mag je als je jonger bent dan 21 ook uitgezonden worden naar verre landen om wildvreemden dood te schieten in het kader van een zinloze oorlog. Maar dat terzijde.

Chris Brown werd dinsdagmiddag veroordeeld wegens mishandeling. De meeste mensen kunnen zich het nieuws nog wel herinneren dat Chris Brown zijn toenmalige liefde Rihanna kapot geslagen heeft. De uitspraak was uiteindelijk echter mild. Chris Brown werd schuldig bevonden, maar de R&B-zanger kreeg slechts een voorwaardelijke straf. Het enige wat je dan dus als beroemdheid nog hoeft te doen, is heel voorzichtig jezelf weer tonen in het openbaar en altijd advocaten vragen stellen of het geoorloofd is wat je gaat doen. Dat was Chris Brown dezelfde avond nog vergeten.

Brown ging namelijk naar een club waar alcohol geschonken werd, wat dus niet mag omdat hij pas 20 jaar oud is. Behalve natuurlijk als hij was gaan optreden, maar Brown heeft er alleen een feestje gevierd. Dat is dus een overtreding van zijn voorwaardelijke straf, hetgeen kan resulteren in een enkeltje naar de gevangenis. Zoiets vatten wij samen met: ontzettend stom. Het lijkt erop alsof Chris Brown er alles aan doet om zijn zorgvuldig opgebouwde reputatie hardhandig de grond in te boren. Maar goed, hij kan in ieder geval zeggen dat hij feestend de gevangenis in ging.

Afbeelding: RTL.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021