Excite

Chris Brown en Rihanna willen gezin

Rihanna en Chris Brown willen graag samen een gezin stichten. De 25-jarige Rihanna vertelde vorige week in de Britse ELLE dat ze Chris Brown als de vader van haar kinderen ziet. Ze is blij met de nieuwe start die ze gemaakt heeft met de rapper, die haar in 2009 nog in elkaar sloeg. “Nu we volwassen zijn kunnen we dit. We hebben een vriendschap die onbreekbaar is, daar kunnen we op bouwen,” vertelt Rihanna in het modetijdschrift.

Vijf jaar

Nog een paar jaar en dan vind Rihanna de tijd rijp voor een baby. "Over vijf jaar heb ik wel een kind, denk ik. Dan tour ik minder en heb ik de tijd voor mezelf. Ik wil gewoon gezond en gelukkig zijn," aldus de zangeres.

Chris Brown wil kinderen

Chris Brown wist nog niet van Rihanna's babyplannen, maar naar verluid was hij aangenaam verrast met de kinderwens van zijn vriendin. Volgens ingewijden kan hij zelf ook niet wachten om een gezin te stichten. "Chris denkt er hetzelfde over. Hij wil dolgraag kinderen met Rihanna, maar nog niet direct. Ze zijn beide nog jong en op het hoogtepunt van hun carrières. Maar hoe dan ook, Chris wil ooit kinderen met haar."

Proeftijd

Momenteel zit Chris Brown nog in de proeftijd wegens mishandeling van Rihanna in 2009, maar dat weerhoudt de tortelduifjes er niet van om openlijk te spreken over een toekomst samen. Hun kindje zal opgroeien in een liefdevolle omgeving. "Chris heeft een grote familie die achter hem staat. Rihanna heeft overigens ook een enorme familie dus weet je dat hun kindje platgeknuffeld zal worden. Maar alles op zijn tijd. Voorlopig genieten ze nog even van het leven en van elkaar. Dat is nu het allerbelangrijkste op dit moment."

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021