Excite

Chris Brown hekelt muziekindustrie

Het album van Chris Brown is hard op weg om te floppen en in plaats van de oorzaak bij zichzelf te zoeken, is hij ervan overtuigd dat deze te vinden is bij de retailers die zijn cd niet in de winkel zouden leggen en tegen de klanten zouden liegen.

Chris Brown kwam begin dit jaar in opspraak toen hij zijn vriendin Rihanna mishandelde. De immens populaire zangeres was er deze behoorlijk slecht aan toe en dacht tijdens de mishandeling even dat haar laatste uur geslagen had. Uit haar verklaringen bleek dat Brown, voorheen altijd gezien als de ideale schoonzoon, haar eerder al mishandeld had.

Sinds het incident heeft Brown al een aantal keer zijn excuses aangeboden, maar erg oprecht kwamen deze niet over. Waar de ‘ster’ voorheen op een trouwe schare fans kon rekenen, leek hij sinds februari vooral gesteund te worden door zijn moeder. Sponsordeals werden opgebroken, de muziekverkoop kelderde enorm en Brown werd voor veel gelegenheden niet meer uitgenodigd.

Nu hij een nieuwe plaat heeft gemaakt, Graffiti, had Brown verwacht dat de ergste storm wel was gaan liggen, maar niets blijkt minder waar: zijn fans hebben blijkbaar genoeg van zijn muziek; de cd is namelijk hard op weg een flop te worden. Volgens Brown ligt het echter anders. Hij meent dat retailers de cd niet op voorraad nemen en dat ze vervolgens tegen klanten liegen als die vragen of de cd er is. Brown zou zelf langs de winkels zijn gegaan om dit te controleren.

Afbeelding: Flickr account joeltelling

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020