Excite

Chris Brown in tranen tijdens tribute Michael Jackson

Chris Brown heeft weer een nieuwe manier gevonden om zijn hevig beschadigde reputatie enigszins positief in te kleuren. Tijdens een emotioneel eerbetoon aan de overleden Michael Jackson, barstte hij in tranen uit.

Brown zou een medley zingen van de grootste hits van Michael Jackson en werd daarom geïntroduceerd door diens broer, Jermaine Jackson. Tijdens het zingen van Man in the Mirror, viel Brown echter op zijn knieën en hield hij zijn hoofd in zijn handen. Het publiek moest de tekst van hem overnemen.

De zanger, die vooral bekend werd na de mishandeling van zijn vriendin Rihanna vorig jaar, een gebeurtenis die zijn carrière geen goed heeft gedaan, had met zijn kleding zijn best gedaan om op de overleden King of Pop te lijken. Ook voerde hij een aantal kenmerkende danspasjes uit, waaronder de moonwalk.

Later, toen hij de AOL Fandemonium award ophaalde, gaf hij bij zijn fans aan dat hij hen had teleurgesteld, maar dat het niet nog een keer voor zou komen.

Of hij hiermee doelde op zijn optreden tijdens de BET Awards, waarbij hij in tranen uitbarstte, of zijn mishandeling van Rihanna, is niet duidelijk. Wel gaf de zanger eerder al aan dat hij niet vond dat hij zijn hele leven door het stof hoefde te gaan voor één fout die hij gemaakt had. Zijn fans lijken daar echter anders over te denken, want tot nu toe verkopen de platen van de voormalige kindster sinds die tijd helemaal niet meer.

Afbeelding: Flickr account Kaloozer

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021