Excite

Chris Brown krijgt sneer van Adele

Adele blijkt naast een fantastische zangeres ook nog eens niet op haar mondje gevallen. Tijdens de Grammy uitreiking van zondagavond sprak de zangeres rapper Chris Brown aan op zijn arrogante gedrag. Volgens Fox News weigerde Brown te applaudisseren en op te staan voor zijn rivaal Frank Ocean, toen deze de Grammy voor Best Urban Contemporary Album won. Adele kon de actie van Chris Brown niet waarderen en gaf hem in het bijzijn van de camera’s een flinke sneer.

Luid en streng

Op een foto van Fox News is het moment vastgelegd net nadat Ocean de gewonnen Grammy Award in ontvangst heeft genomen. Te zien is dat Adele de teleurgestelde Chris Brown luid en streng toespreekt. Wat ze precies zegt heeft niemand meegekregen, maar aan de schaapachtige Brown te zien had Adele de rapper behoorlijk te pakken.

Woede-uitbarsting

Twee weken geleden raakte Frank Ocean en Chris Brown slaags op een parkeerplaats van een muziekstudio in Los Angeles. Volgens ooggetuigen claimde Ocean de parkeerplek van Chris Brown, die daarop een woede-uitbarsting kreeg. Frank Ocean hield er een snee in zijn vinger aan over en gaf aan aangifte te zullen toen tegen Brown.

Agressieve gedrag

Chris Brown staat bekend om zijn agressieve gedrag. Ook rapper Drake kreeg het enkele weken geleden aan de stok met de vechtersbaas, tijdens een ruzie in een nachtclub in New York. Beide rappers raakten gewond, maar de club was compleet kapot geslagen. Vier jaar geleden sloeg Chris Brown zijn toenmalige vriendin Rihanna ook al in elkaar. De twee zijn overigens inmiddels weer bij elkaar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020