Excite

Chris Brown: 'Sorry!'

Chris Brown heeft zich verontschuldigd voor een woede-uitbarsting na een interview in het Amerikaanse programma Good Morning America. De 21-jarige Brown stormde na het interview de studio uit nadat hij een paar vragen over zijn ex Rihanna kreeg. In zijn kleedkamer smeet de r&b-zanger met een stoel. Daarbij ging een ruit aan diggelen. Volgens een getuige draaide Brown helemaal door. "Hij zag eruit alsof hij iemand wilde vermoorden. Hij liep gewoon de set af, scheurde zijn shirt, liep een kamer binnen, gooide met een stoel en sloopte een raam."

"Ik ben teleurgesteld over mijn gedrag", zei Brown later in een Amerikaanse radioshow. "Ik wil mijn excuses aanbieden aan iedereen die geschrokken is en iedereen die ik heb beledigd."

Volgens Brown moest hij stoom afblazen. "Ik moest de woede kwijt die in mijn lijf zat", legde hij uit. "Ik werd erg emotioneel en bied daarvoor mijn verontschuldigingen aan."

De ster komt overigens goed weg. ABC, het netwerk dat Good Morning America uitzendt, onderneemt geen verdere stappen, zo meldt The Sun. Brown kreeg eerder vijf jaar voorwaardelijk opgelegd wegens mishandeling van zijn ex-vriendin. Een maand geleden werd Rihanna's contactverbod tegen Brown opgeheven. De zanger werd toen zelfs geprezen voor zijn uitstekende vooruitgang bij het anti- geweld-programma.

Afbeelding: Flickr account Mind Marked

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018