Excite

Chris Brown voelt zich vreselijk

Zanger Chris Brown zit ondergedoken, maar zijn vrienden beginnen zich wel al openbaar te uiten. Volgens hen voelt de zanger zich vreselijk na de gebeurtenissen van afgelopen weekend.

Afgelopen zondag kreeg Chris Brown ruzie in een auto met zangeres Rihanna. Rihanna raakte hierbij gewond. Brown gaf zichzelf aan en na het betalen van een boete mocht hij weer naar huis. Die boete was zo’n 50.000 dollar. Sindsdien is hij ondergedoken voor de pers. Er gaan verschillende roddels in de rondte over de reden van de ruzie, maar niemand weet de precieze aanleiding. Wel heeft Rihanna haar optredens op woensdag in Jakarta afgezegd en dat heeft waarschijnlijk te maken met de gebeurtenissen van het afgelopen weekend.

Stylist Mike B, en goede vriend van Brown, vertelde dat de zanger zich verschrikkelijk voelt. Hij is niet blij met de situatie en de manier hoe alles is voorgevallen. Graag had hij het anders willen zien. Mike B. had geen idee of Chris Brown en Rihanna elkaar alweer gesproken hebben. Om daar achter te komen zal er toch echt met Brown of Rihanna gesproken moeten worden.

Chris Brown en Rihanna maken beiden r&b muziek. Ze zijn allebei wereldwijd bekend en hebben veel bekende hits gescoord.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020