Excite

Chris Zegers vervangt Floortje Dessing na operatie

Chris Zegers neemt een aantal items over van presentatrice Floortje Dessing in het programma 3 Op Reis. Floortje Dessing moet een aantal weken rust houden na een heftige operatie aan haar nieren.

Lief

Omdat de opnames nog niet zijn afgerond vervangt Chris Zegers een aantal items van zijn oud collega Floortje Dessing. “Zo lief dat hij dat wil doen,” zegt Floortje in het Algemeen Dagblad. Chris Zegers was al eerder te zien in 3 Op Reis. Eind vorig jaar ging hij als gastpresentator van het reisprogramma naar Zuid-Amerika.

Gezondheidsproblemen

De nierproblemen van Floortje kwamen aan het licht toen ze werd getroffen door een virus. Floortje Dessing was op reis van Peking naar Australië toen gezondheidsproblemen de kop op staken. Bij onderzoek kwamen de artsen erachter dat de rechternier van Dessing slecht functioneerde. Daarvoor moest de presentatrice onder het mes. De acht uur durende operatie verliep succesvol.

Zes weken rust

Na vier dagen in het ziekenhuis mocht Floortje Dessing weer naar huis. Met de ontslagpapieren op de foto bracht ze haar fans op Twitter op de hoogte over haar operatie. In het Algemeen Dagblad vertelt de presentatrice over haar ervaringen: “Ik voel me nog steeds alsof er een bus over me heen is gereden. Ik ben nog zo slap als wat en de narcose zit nog een beetje in mijn lijf. De doktoren hebben me op het hart gedrukt dat ik me nog zo’n zes weken gedeisd moet houden. Ik moet de komende tijd nog medicijnen blijven slikken en misschien nog eens terug naar het ziekenhuis.”

Geruststellend gevoel

Hoewel de presentatrice is geschrokken van haar gezondheidsklachten, weet Floortje dat ze het toch getroffen heeft: “Ik ben blij dat ik niks ernstigs onder de leden heb. Dat geeft een erg geruststellend gevoel.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019